19 Ocak 2010 Salı





Temsilci fiyatıyla toplam 250,00TL'lik sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 10 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz Kütahya Porselen 6'lı Fincan Takımı kazanıyor!!



Program 2
Kampanya 1 ve Kampanya 2 Temsilci Programlarını gerçekleştiren Temsilcilerimize Kampanya 2 sonunda Siyah Kol Çantası ile uyumlu Siyah Makyaj Çantası HEDİYE!


Program 3
Kampanya 1-2 süresince her kampanya sipariş verin, Temsilci Fiyatıyla toplam 1.300,00TL'lik sipariş limitine ulaşın ve bu siparişlerinize toplam 20 adet katalog ekleyin, Maisonette Bornoz Takımı sizin olsun.

- Pembe bornoz takımının tükenmesi halinde bornoz takımları yukarıda belirtilen renk sırasıyla (hardal, yeşil ve mavi) gönderilecektir.

- Bornoz Takımının içinde bornoz, vücut havlusu ve baş havlusu bulunmaktadır.




Program 1-2-3 Kuralları:

- Panoramadaki teklifler Kampanya 1 2010 süresince verilen siparişler için geçerlidir. Daha önceki kampanyalarda sipariş edilmiş olan ürünlerin bedelleri bu programın dışında tutulacaktır.
- Gerçekleştirilmesi gereken sipariş limitleri Kampanya 1 2010 Temsici fiyatı üzerinden hesaplanacaktır.
- Kampanya 1 2010 siparişleri ile kazanılan hediyelerin, iade ve iptal koli dolayısıyla limitin altına düşülmesi halinde iade edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde hediye tutarı Temsilcilerimize faturalanacak ve faturalanan hediyenin iadesi kabul edilmeyecektir.
- Verilen sipariş limitleri Kampanya 1 toplam fatura tutarlarıdır.
- Belirtilen ürünlerin stoklarımızda tükenmesi durumunda Avon'un farklı ürün gönderme hakkı saklıdır.
- Avon, İndirim Broşürü ve Fırsat Köşesi'nde yer alan ürün stoklarının tükenmesi sonucu, programın kazanılamaması durumunda sorumluluk kabul etmez.
- Belirtilen hediyelerden bir defa kazanılacaktır.


Program 3 Ek Kurallar:

- Maisonette Bornoz Takımı'nı kazanmak için Kampanya 1-2 süresince her iki kampanya sipariş vermek, Temsilci fiyatıyla 2 kampanyada toplam 1.300,00TL satış limitine ulaşmak, ve bu siparişlere toplam 20 adet katalog eklemek şartı aranmaktadır.
- Panoramadaki teklif Kampanya 1-2 2010 süresince verilen siparişler için geçerlidir. Daha önceki kampanyalarda sipariş edilmiş olan ürünlerin bedelleri bu programın dışında tutulacaktır.
- Gerçekleştirilmesi gereken sipariş limitleri Kampanya 1-2 2010 Temsici fiyatı üzerinden hesaplanacaktır.
- Kampanya 1-2 siparişleri ile kazanılan hediyelerin, iade ve iptal koli dolayısıyla limitin altına düşülmesi halinde iade edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde hediye tutarı Temsilcilerimize faturalanacak ve faturalanan hediyenin iadesi kabul edilmeyecektir.
- Hediye, Temsilcilerimize Kampanya 2 siparişleriyle birlikte gönderilecektir.


burdan formu doldurabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Wowzio Photo Gallery